کوچینگ کسب و کار ( بیزینس کوچینگ )

فهرست مطالب

تفاوتی بزرگی بین یاد دادن به کسی و کمک کردن برای یادگیری وجود دارد. در کوچینگ کسب و کار، کوچ یا همان راهنما سعی می کند توانایی های فرد را بهبود ببخشد؛ به عبارتی دیگر یک مربی یا کوچ به فرد صاحب کسب و کاری کمک میکند تا استراتژی کسب و کار را یاد بگیرد. به بیان بهتر کوچینگ کسب‌وکار به عنوان یک رابطه مشارکتی بین مدیر یا صاحب کسب‌وکار و یک کوچ حرفه‌ای تعریف می‌شود که هدفش توسعه استراتژیک و بهبود عملکرد یک شرکت موفق است.

کوچ های حرفه ای می دانند که فرد همیشه پاسخ سوال های خود را دارد اما برای پیدا کردنشان نیاز به کمک دارد.

کوچینگ ، آزاد کردن پتانسیل یک فرد برای به حداکثر رساندن توانایی های اوست. کوچینگ کمک کردن برای یادگرفتن است نه یاد دادن.
John Whitmore, in Coaching for Performance

یک بیزینس کوچ چه کاری انجام میدهد؟

معنای کوچینگ بدون ذکر دیدگاه تیموتی گالوی یعنی بازی درونی کامل نمی شود:
وی در کتاب بازی درونی تنیس می گوید که بزرگترین موانع در راه رسیدن به موفقیت و به دست آوردن پتانسیل، درونی هستند نه بیرونی. او بر این باور بود که مربی ها می توانند بازی افراد را به کمک منحرف کردن صدای درونیشان بهتر کنند. صدایی که مدام می گفت: اینجوری نه! رو دستات تمرکز کن! زاویه رو در نظر بگیر!.
با منحرف کردن صدای درونی، بدن می تواند اختیار را در دست بگیرد.
مشاهده می شود که بدن زمانی که صدای درونی خنثی می شود تصور واضحی از کاری که باید بکند دارد. گالوی مثالی در مورد تنیس می زند، او از مردم می خواهد که هنگام ضربه زدن به توپ به ارتفاع آن از سطح زمین دقت کنند. این کار به سادگی باعث انحراف صدای درونی شده و درنتیجه آرامش و پیشرفت سطح بازی را به همراه دارد. دیدگاه گالوی فقط به تنیس ختم نمی شد بلکه او اعتقاد داشت که افراد پاسخ های نیاز خود را دارند و فقط نیازمند یک مربی هستند.

مزایای بیزینس کوچینگ

داشتن یک راهنما برای کسب و کار و تکیه کردن به او و دریافت توصیه های مهم بسیار مهم است. اما آیا سرمایه گذاری روی آن ارزشش را دارد؟ در ادامه به مزایای کوچینگ می پردازیم:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب